ny kompis

Alexander har en ny kompis. Hon ska vara med överallt om Alexander får bestämma.
När han sover, när vi byter blöja och när han leker.
Därför var det självklart att Pippi skulle följa med till mötet på jobbet idag!Såhär satt han och höll henne hela vägen (ca 45 min promenad) och var väldigt noga med att se till att hon såg bra hela tiden! :o)Nog för att det tinat och töat några dagar men som synes har vi fortfarande "lite" snö kvar...

Kommentarer
Postat av: Vivi

Bra val av kompis! Självklart måste han ju komma och hälsa på henne i sommar här i Vimmerby! ;) ;)

2010-03-11 @ 16:59:32
Postat av: Spiro

Ja, det vore ju idealt! :o)

Postat av: Millan

Vet inte riktigt hur jag hittade hit =) men jag undrar vad det är för sorts sulky/vagn som din son har? Den såg rätt smidig ut.

2010-03-15 @ 09:46:40
Postat av: Spiro

Visst är det lustigt hur man bara ramlar in på olika sidor? Välkommen hit! :o) Vagnen är en kombivagn (heter det så? alltså både liggvagn och sittvagn), crescent ATV heter den. Tror inte just denna modell tillverkas längre. Är dock inte så jättenöjd med den. De svängbara hjulen fram slutade fungera efter en vecka. Den fälls väldigt konstigt så den är svår att få plats med i bilen. Dessutom känns den lite "skraltig". Skulle jag köpa vagn nu skulle jag köpa en gammal hederlig emmaljunga eller dylikt. Vi har en lite mindre vagn när vi går på stan med honom som är av smidigare sort.

Är det bebis på g för dig eller? :o)

2010-03-15 @ 11:54:48
URL: http://spiro.blogg.se/
Postat av: Millan

=) Nja, jag har en 6-månaders bebis (åsså en 4- och en 5-åring) och sökte efter en smidig sulky. Nu har jag dock hittat en! Det blev en Avanti moving light.

2010-03-18 @ 22:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback