something borrowed something blue, something old something new

Brudklänningen är ju typ blå och ny. Nu funderar jag på om ett kort pärlhalsband kunde vara fint till klänningen. Någon som har ett gammalt att låna ut? :o)


Typ såhär, vanligt bara

Förövrigt har jag ropat hem en sjal på tradera. Vet inte om den kommer passa men den kostade bara 15 pix.. :o)Så snart jag fått lön ska jag iväg och hitta några fina vita skor! :o)

Kommentarer
Postat av: lillsyrran

Nej! men det är just de där två sakerna jag efterlyser. Jag vill ha ett vitt pärlsband och en vit sjal! Pax om mormor har ett!

2009-05-15 @ 14:50:43
Postat av: Linda S

Jag har ett vitt pärlhalsband (Jag har tänkt att jag ska ha det när jag och Lars gifter oss) Det är dock inte så gammalt, fick det i födelsedagspresent förra året.

Postat av: Spiro

Lillsyrran: Om sjalen inte passar min klänning kan du få låna den! :o)Linda S: Då kanske det känns konstigt om även jag ska ha det på mitt bröllop? :o) Det är ju inte sprillans nytt iaf..;o)

2009-05-15 @ 17:27:07
URL: http://spiroblogg.se
Postat av: Linda S

För mig så gör det ingenting om du använder halsbandet på ditt bröllop, det kan ju vara bra att det får öva en gång innan det är min tur att använda det :) Så om du inte hittar något annat så går det bra att låna mitt

2009-05-16 @ 20:48:30
URL: http://www.sjolen.com
Postat av: Spiro

Barndomskompisar är bra att ha! :o)

2009-05-17 @ 16:13:20
URL: http://spiro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback