Smålandsresan

Här kommer den utlovade rapporten om vår resa:
I onsdags gav vi oss iväg. Alexander var som en solstråle mest hela tiden. Blöjbyte på Nyköpingsbro:Körde enbart amning under resan, fungerade bra. Sista 10 milen blev lite tuffa då Alex var sååå trött och ledsen. Då kände man sig ganska hemsk... Väl framme hos farmor somnade han dock som en stock tämligen omedelbart. Skönt!På tordagen hälsade vi först på en av M's systrar och hennes familj. Alexander tog sig ett allvarligt snack med den yngsta familjemedlemmen, Oliver, om att ta och coola ner sig lite.Enligt hans mor hade det viss effekt! ;o)
På kvällen bilade jag och Alex och hälsade på goa
Emma och hennes fina familj. Så himla kul att träffas, 3 år är en alldeles för lång tid!
Emma och Minna:På fredagen bar det iväg ner till Kalmar för att hälsa på flera fina vänner. Camilla tog emot med mumsig fisksoppa och Alexander passade på att visa sina starka nypor:Linda var även där med sin lilla Sixten. Sixten var mycket fascinerad av Alexanders napp. Han tyckte även att det var spännande att peta i Alexs ögon... :oDPå lördagen firade vi M's kommande födelsedag tillsammans med hela hans familj. Först blev det kinamat och färefter trevlig samvaro och tittandes på gamla bilder under nostalgiskt berättande.
Adam och Alexander kom bra överens på restaurangen och körde lite "arga leken":På söndagen försökte vi ta det lugnt och ladda lite inför resan hem. En promenad i den vackra hösten med Alexanders farmor blev det dock.På måndagen vände vi åter däcken norrut. Efter ett mindre missöde i Vimmerby då det visade sig att en av däcken satt löst gick resan hem prima. Alexander var nöjd och glad hela vägen hem, skönt!


Kommentarer
Postat av: Elin

Ni ser ut att ha haft det bra, hunnit med mycket!:)

2008-10-15 @ 08:54:49
Postat av: Spiro

Ja, lugna stunder var det ont om! :o)

Postat av: gela

Hallon! D va såå himla kul att träffa er igen! Men tiden går ju så fort!!! Visst hade vi d trevligt på Kina och kvällen forsatte ju m kort- där jag kenske inte direkt njöt av den uppmärksamhet mina kort fick- jag sa ju att d va en dålig permanent...

Ha ha ha ;)

2008-10-15 @ 11:36:16
Postat av: Spiro

Haha, permanenter kan vara luriga! ;o)

2008-10-15 @ 17:37:23
URL: http://spiro.blogg.se/
Postat av: linda

Åh, vilka fina bilder. Tack för senast, det måste vi göra om snart, med MASSOR av mammasnack :-)

2008-10-15 @ 17:39:59
URL: http://lindakott.blogg.se/
Postat av: Spiro

Mm, mammasnack e kul! :o)

2008-10-15 @ 19:06:06
URL: http://spiro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback