hemma igen

Allt gick bra på matchen. Inga förvärkar och ingen "vattenavgång", bara täta toalettbesök! :o)

Det mest uppseendeväckande i bebisväg var väl att h*n fick hicka för första gången (eller; första gången jag märkt det?). Kan det månne ha varit skrämselhicka över MoDos usla spel? :o)

Kommentarer
Postat av: Emmspemms

Det närmar siiiig!!!! *förväntansfull* Undrar när h*n tittar ut, hihi, det ska bli så kul att höra dina upplevelser av det hela sedan. Håller tummarna :) Jag tänker extra mycket på hur det var själv när Minna kom (läs drogs)ut, hon fyller ju ett år på fredag!! Puss& Kram

2008-03-16 @ 12:47:04
Postat av: Spiro

Emma-Pemma: Mm, det är rätt spännande nu! Aha, så våra två bebbar kan få samma födelsedag om vi har tur alltså! Mm, vi kan väl vänta med upplevelserna tills jag är klar med min va? ;o)

Postat av: Emmso

haha, nej jag kan vänta med att berätta, lovar att inte skrämma upp dig på något sätt :) fastdå kanske bebisen kommer ut snabbare? föda barn är egentligen piece a cake, för är vi inte skapta för att föda barn?
jo just det!! kroppen kan sin sak :) Jag tror min förlossning sattes igång av hormonrusning när jag såg min kompis 4 dagar gammla bebis, sånt är häftigt, för det e väl oxcytocinet som påverkar bland annat. ok, slutbabblat, hoppas inte snön försvårar vägen till BB!!! pöss till dig å bebisen

2008-03-17 @ 19:54:37
Postat av: Spiro

Jo, tänker på alla som fött barn och sedan kunnat tänka sig att göra det igen så det ska nog gå bra! Oxcytocin är himla fräcka grejer! :o) Är inte så värst mycket snö här och dessutom bor vi bara 4 km från sjukhuset så det ska nog inte vara några problem! :o)

2008-03-17 @ 21:37:23
URL: http://spiro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback