"striae gravidarum" eller "det blir aldrig som man tänkt sig"

Jag trodde/hoppades i min enfald att jag kanske skulle slippa bristningar på magen då jag klarat mig så pass långt in i graviditeten utan dessa otrevliga streck.

Jag upptäckte igår att jag hade fel.
Skit också.

Nu ska vi liva upp mitt humör med att åka ut till IKEA och babyshoppa lite och ikväll blir det födelsedagskalas för far.

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag tänkte också att jag nog sluppit, av samma anledning som dig, men upptäckte för typ 3 veckor sedan att så INTE var fallet. Störigt, men samtidigt så bryr jag mig mindre än jag trodde jag skulle göra... Iaf så är det ju inget jag upptäckte själv, för hur fan ska man kunna se under sin egen mage om den inte går att lyfta på?? Hoppas du får en härlig ledighet, det har inte jag. Mer om det i framtida blogginlägg!:)

2008-02-03 @ 21:40:29
Postat av: Spiro

Elin: Hihi, nä jag vet inte hur länge mina varit där heller. Upptäckte dom när jag tittade mig i spegeln... Tja, skönt att inte känna pressen att orka med jobbet men samtidigt rätt tråkigt. Ser fram emot din förklaring i kommande blogg! Nåja, snart får du ju en gosig bebis att snusa på och då blir det säkert bättre! ;o)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback