dina bröst är som svalor som häckar...

Idag har jag varit ute hos föräldrarna för att umgås med familjen inklusive syster som var hemma på besök. Passade på att ta Alexander-ledigt så han har varit med sin far från 10-17. Rätt skönt att få vara "sin egen" ett tag.
När jag ändå skulle vara ifrån så gjorde jag även slag i saken och tog bort 14-amningen, något jag planerat ett tag.
Detta innebär att jag inte ammat sedan 7 imorse. Kan säga att känslan just nu är lite..hm..ansträngd. Ni som ammat/ammar vet vad jag menar. Vill inte gärna ha armarna längs sidan när jag skriver på tangentbordet t ex utan armbågarna vinklar lite mer utåt än vanligt för närvarande! %o) Nå, vet ju sedan tidigare att det lugnar sig på några dagar så det är bara att härda ut! Ska bli gött sedan att bara amma 2ggr/dag. Detta innebär ju även att jag kommer att kunna hoppa in och jobba dagpass, ska bli så kul! :o)

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh, aj aj! Men du kan ju pumpa bort övertrycket, det minskar ju också produktionen... Hm, är jag sådär jobbig nu?;)

2008-11-16 @ 21:48:21
Postat av: Spiro

Hihi, jo, det KAN man ju göra. Men jag känner inte för det.. ;oP

Postat av: S

Ja, vad kul! Då kan du ju komma och jobba ganska snart... och du, inte pumpa bort ngt - det löser sig bäst själv. Kramar och lycka till med XXXXL-kupan ;D

2008-11-17 @ 15:47:18
URL: http://saxat.blogg.se/
Postat av: Spiro

S: Ja, dagpass är ju ännu skojigare! :o) Andra dagen med sprängfylld känsla och jag har ännu inte fallit för frestelsen att pumpa! ;o)

2008-11-17 @ 19:32:46
URL: http://spiro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback