Solen skiner, mm, mm, mm! (familjeskämt..)

Jajemen, vi tog oss ut på promenad också! Jösses så duktiga vi är! Nu kvarstår bara att se om vi lyckas få någon tupplur till den ömma modern också eller om det för vänta tills den hårt arbetande fadern kommer hem. Imorgon står vägning på schemat, håller tummarna för en vikt över 4100 gram, time will tell!

79247-853
Alexander gillar promenixer. Han tyckte dock att jag var snål med glassen (som fick substituera som lunch, ehrm, ojdå...).

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Jag tror den trevligare delen av föräldrarledigheten har börjat:)

2008-04-23 @ 14:53:17
Postat av: Spiro

Jag håller tummarna för att det är så! :o)

Postat av: Susanne

Hej på er!
Vad ni är gulliga!!!
Jag hittade er till slut, ni har en bärsele/sjal/MeiTai som jag sytt; får jag presentera er för Grodan? Har skrivit en beskrivning och håller på att lägga in bilder på hur man kan knyta. Gå in och läs och titta på http://ekofamiljen.blogg.se
Ring gärna när ni är hos mormor så kommer jag skuttande och visar om ni vill, jag har en docka jag kan visa på som stämmer lite mer i storlek än Lisa. Grodan har massor med finesser trots sin enkelhet, jag visar dem gärna och är det något som inte är bra så vill jag gärna veta det och åtgärda om det går.
Förresten, hur gick det med bodyn? Gröna Grodan gillar kritik, då kan man bli bättre.
Har du tråkigt får du mer än gärna komma och fika här också!
Varma vårhälsningar
Susanne

2008-04-23 @ 22:56:15
URL: http://ekofamiljen.blogg.se
Postat av: Spiro

Jaså, var vi svåra att hitta? :o) Mamma har visat hur bärsjalen fungerar dessutom tog hon med sig bilderna som du skickat till henne. Tyvärr har jag inte kunnat testa sjalen ännu då jag är alltför öm efter kejsarsnittet fortafarande! Den större bodyn har inte provats ännu!

2008-04-24 @ 08:29:37
URL: http://spiro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback